Maanantai oli miesten Salibandyliigassa vierasjoukkueiden juhlaa, kun TPS kaatoi Nokialla KrP:n tiukasti 5-4 ja Westend Indians haki voiton Tampereen Kooveelta luvuin 5-3.

Tappio oii viime kevään pronssijoukkue KrP:lle jo kauden kolmas. Joukkueen puolustuspeli ei ole toiminut toivotulla tavalla, kun omiin on mennyt kolmessa pelissä peräti 24 maalia. Maanantai-illan ottelussa TPS:n onnistujiin kuuluivat kesän hankinnat Miko Kailiala (2+0) ja Mikko Hautaniemi (1+1).

Indians hankki Tampereella kahdessa erässä turvallisen 5-0-johdon, jota Koovee lähti kirimään kolmannessa erässä. Joukkue onnistuikin siinä hyvin, kunnes väärästä vaihdosta otettu jäähy kolme ja puoli minuuttia ennen päätössummeria sammutti ajojahdin.