Asiantuntija varoittaa McGregorista: ”Aina sitä parempi, mitä suuremmat ovat ulkopuoliset paineet”

© Kuva: Getty Images

Vuoden ehdoton huippuottelu lähestyy, kun oktagoniin pitkän tauon jälkeen palaava Conor McGregor kohtaa UFC:n hallitsevan kevytsarjan mestarin Khabib Nurmagomedovin. Varhain sunnuntaiaamuna 7. lokakuuta käytävä ottelu on katsottavissa Suomessa ainoastaan Viaplayssa.

Vuoden odotetuin UFC-ottelu käydään T-Mobile Arenalla Las Vegasissa tänä viikonloppuna, jolloin UFC:ssä viimeksi vuonna 2016 otellut Conor McGregor haastaa venäläisen Khabib Nurmagomedovin kevytsarjan mestaruusottelussa. Nurmagomedov on hallitseva kevytsarjan mestari, jolla on hallussaan vapaaottelun pisin tappiottomien otteluiden putki (26–0).

Vuosikymmenen otteluun voi virittäytyä jo lauantaiyönä klo 3.00 Suomen aikaa, jolloin nähdään Khabib vs. McGregor punnitustilaisuus. Vuoden odotetuin UFC-ilta starttaa Viaplayssa lauantaina klo 23.00 UFC 229 -studiolla, jossa studioisäntä Iiro Harjulan vieraana nähdään asiantuntijat Jaakko Dahlbacka ja Jani Rajalin, jotka vastaavat myös otteluillan selostuksesta.

– Ennen kamppailua mediamylläkkä on ollut aikamoinen, ja kaksikon paineidensietokyky on kovalla koetuksella. McGregor on tottunut mediasirkukseen ja tuntuu olevan aina sitä parempi, mitä isommat ovat ulkopuoliset paineet. Itsevarmuutta uhkuu myös painikone Khabib, joka lähtee kamppailuun vedonlyöjien kertoimissa ennakkosuosikkina, ennakoi Jani Rajalin.

Rajalin ennakoi vaa’an kallistuvan Nurmagomedovin puolelle sitä mukaa mitä pidemmälle ottelu venyy. Erityyppisten ottelijoiden kohtaamisessa kaikki on kuitenkin mahdollista.

– Varsinkin ottelun kaksi viimeistä erää on asiantuntijoiden papereissa menossa Nurmagomedovin nimiin, mutta hänen on oltava tarkkana, sillä vastassa on sarjan parhaana pystyottelijana pidetty McGregor, Rajalin arvioi.

UFC 229 -illan punnitus ja esiottelut nähdään Viasat Urheilu -kanavalla, joka on viikonlopun ajan vapaasti katsottavissa. Sunnuntaina noin klo 7.00 Suomen aikaa alkava pääottelu Nurmagomedov vs. McGrergor näkyy ainoastaan Viaplayssä.

Lähde: Viaplayn tiedote.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.