Riihimäen Cocks kärsi äärimmäisen niukan tappion käsipallon Mestarien liigassa keskiviikkona.

Edelleen ensimmäistä voittoaan Mestarien liigassa jahtaava Cocks oli keskiviikkona pitkään kiinni voitossakin, mutta joutui lopulta taipumaan Vantaan Energia Areenalla Dinamo Burucestille niukasti 31-32 (17-15).

Ottelun alkua lukuun ottamatta melkoista maalijuhlaa ollut avausjakso eteni erittäin tasaisena tilanteen vaihdeltua pitkään Cocksin maalin johdon ja tasatilanteen välillä. Jakso päättyi lopulta Cocksin eduksi kahden maalin erolla.

Toisen jakson alussa ottelussa tuntui olevan enemmän vauhtia kuin järkeä ja kumpikin teki helppoja virheitä. Cocks pystyi kuitenkin venyttämään johtonsa neljään maaliin, mutta ero ei kestänyt kauaa ja jakson puolivälissä Dinamo oli jälleen maalin päässä. Dinamo oli jo kirivaiheensa aikana päässyt heittämään turhan helppoja maaleja ja vieraat siirtyivät ensi kertaa johtoon 24. minuutilla.

Hiukan väsymyksen jo painama ja Yury Lukyanchukin avausjakson loukkaantumisen myötä harvennein rivein taistellut Cocks taisteli ja pysyi pelissä mukana, mutta virheet hyökkäyspäässä maksoivat kalliisti ja loppujen lopuksi Dinamo saattoi viime sekunnit pitää vain palloa varmistellen niukan voittonsa.

Cocksin päävalmentaja Gintaras Savukynas oli moneen asiaan tyytyväinen, mutta tappio kirpaisi syvältä.

– Olen tyytyväinen joukkueen asenteeseen edellisen ottelun jälkeen. Tulimme peliin motivoituneena ja pelasimme hyvän ottelun, mutta kuten aiemminkin emme pystyneet pitämään rytmiä pelissä loppuun saakka, Savukynas harmitteli.

– Vähän epäoikeidenmukaiselta tämä tuntuu, mutta olemme Mestarien liigassa ja täällä ole varaa rentoutua missään vaiheessa tai vastustaja rankaisee heti kuten tänään. Virheitä ei yksinkertaisesti sallita.

Lähde: Cocksin tiedote.