Conor McGregor paljasti järisyttävän tilipussinsa UFC-paluuottelustaan – ”Maukas, ennätykset rikkova diili!”

© Kuva: Getty Images

Vapaaottelutähti Conor McGregor on paljastanut hurjan palkkionsa lauantain UFC-titteliottelusta Khabib Nurmagomedovia vastaan.

Irlantilainen McGregor nousee lauantaina kehään Las Vegasissa tavoitteenaan napata kevytsarjan MM-vyö takaisin haltuunsa venäläiseltä Nurmagomedovilta. McGregor kertoi Ariel Helwanin MMA Show’ssa tienaavansa lauantain ottelusta huimat 50 miljoonaa puntaa (56 miljoonaa euroa).

– Se on maukas, ennätykset rikkova diili. Minun tiimini ja minä olemme tehneet loistava työtä yhdssä UFC:N kanssa, McGregor kommentoi.

Omaa palkkioennätystään McGregor ei lauantaina riko, sillä hän kuittasi tappioon päätyneestä nyrkkeilyottelustaan Floyd Mayweatherin kanssa 100 miljoonaa puntaa.

– Me olemme tyytyväisiä siitä, missä olemme. Se ei ole Mayweather ottelun lukemissa, mutta mukavasti puolivälissä siitä, McGregor totesi.

Palkkiosta puhuessaan McGregor latasi tylyä tekstiä vastustajastaan.

– Ja tämä ottelusta tätä pummia vastaan, tätä lättäjalkaa, jonka kaikki luulevat olevat sitä ja tätä. Hän on juuttunut mutaan ja jäätyy kehässä. Olemme kaikki onnellisia tästä sopimuksesta, McGregor latasi.

UFC 229 -otteluilta ja McGregorin ja Nurmagomedovin ottelu näkyy suorana Viaplay-palvelussa lauantain ja sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa klo 01.15 alkaen.

Lähde: Mirror Online.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.