Conor McGregorin ja Khabib Nurmagomedovin ottelu rikkoi PPV-ennätykset – Jopa Mike Tysonin ja Evander Holyfieldin legendaarinen ottelu jäi taakse!

© Kuva: Getty Images

UFC:n kaikkien aikojen isoimpana pidetty ottelu Conor McGregorin ja Khabib Nurmagomedovin välillä päättyi Nurmagomedovin voittoon kuristuksella nejännessä erässä.

Sen jälkeen alkoivat tapahtumat, jotka antoivat monelle lajista huonon kuvan ja joita puidaan vielä pitkään. Nurmagomedov kiipesi häkin ulkopuolelle ja ryhtyi tappelemaan McGregorin taustajoukkojen kanssa. Kaksi Nurmagomedovin tukijoukkoihin kuuluvaa vapaaottelijaa puolestaan hyökkäsi kehässä McGregorin kimppuun.

UFC:n johtaja Dana White on tuominnut tapahtumat täysin, eikä hän totisesti ollut iloinen mies ottelun jälkeen. Nyt hänellä on kuitenkin aihetta hymyyn.

Vielä ei tiedetä tulevatko tapahtumat kostautumaan lajille myöhemmin, mutta ainakin tällä hetkellä UFC:llä pyyhkii hyvin. White nimittäin paljasti ottelun myyneen vapaaottelun Pay-Per-view katseluoikeuksia enemmän kuin koskaan ennen.

– Olemme saaneet katsojalukuja ja olen nyt paljon paremmalla tuulella. Emme ihan yltäneet kolmeen miljoonaan tilaukseen, mutta olemme reilusti yli kahden miljoonan. Edes Mike Tysonin ja Evander Holyfieldin nyrkkeilyottelu ei saanut yhtä paljoa tilauksia, White kertoi TMZ:lle.

Edellinen PPV ennätys vapaaottelutapahtumalle oli UFC 202, jossa McGregor kamppaili uusintaottelussa Nate Diazia vastaan. Tapahtumaa tilattiin 1,65 miljoonaa kertaa.

Historian suurin taistelulajien PPV-määrä on Floyd Mayweatherin ja Manny Pacquiaon välinen nyrkkeilyottelu, jota tilattiin peräti 4,6 miljoonaa kertaa.