Conor McGregorin seuraava vastustaja selviämässä – Kaksi kertaa dopingista kiinni jäänyt UFC-supertähti vastasi myöntävästi haasteeseen

© Kuva: Getty Images

Näyttäisi siltä, että kahden UFC-supertähden Anderson Silvan ja Conor McGregorin ottelu on toteutumassa, jos molempien ottelijoiden puheisiin on uskominen.

Khabib Nurmagomedoville hävityn ottelun jälkeen McGregor heitti haasteen UFC-legendalle.

– Se olisi loistava ottelu. Olisin ehdottomasti kiinnostunut ottelemaan Anderson Silvaa vastaan. Hän on tämän lajin legenda, McGregor sanoi ESPN:n kyselyihin hänen seuraavasta mahdollisesta ottelustaan.

Hän vastasi McGregorin asettamaan haasteeseen myöntävästi.

– Jään vain odottamaan, sillä hyväksyn Conorilta tulleen haasteen. UFC:n presidentin Dana Whiten pitäisi järjestää ottelu, koska tässä on kyse kahdesta tämän lajin jättiläisestä, Silva kertoi TMZ:n haastattelussa.

Silva vapautuu tällä hetkellä kärsimästään vuoden kilpailukiellosta marraskuun 10. päivä. Brasilialaistähti jäi kiinni metyylitestosteronin käytöstä. Yhdysvaltain antidopingorganisaation USADA:n kieltämä aine lisää testosteronin tasoa elimistössä ja auttaa täten parantamaan urheilullista suorituskykyä.

Silva on jäänyt ennenkin kiinni dopingista. Vuonna 2015 hän antoi anabolisia steroideja sisältäneen dopingnäytteen ja sai myös silloin vuoden mittaisen kilpailukiellon.

34 ottelua urallaan voittanut ja vain kahdeksan hävinnyt Silva kuului ennen UFC:n ylivoimaisimpien ottelijoiden joukkoon. Brassitähti piti keskisarjan mestaruutta hallussaan pitkään.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.