Conor McGrergor raivosi lehdistötilaisuudessa: ”V**ut rauhasta, teen reiän tämän kaverin kalloon!”

© Kuva: Getty Images

Conor McGregorin ja Khabib Nurmagomedovin viimeinen lehdistötilaisuus ennen lauantain UFC-titteliottelua sujui vihamielisissä merkeissä, vaikka vapaaottelijat eivät edes olleet yhtä aikaa samassa tilassa torstaina.

Irlantilainen McGregor myöhästyi Las Vegasissa järjestetystä lehdistötilaisuudesta liikenneruuhkaan vedoten. Paikalle saavuttuaan hän villitsi yleisöä rajulla uhollaan vastustajastaan.

– En todellakaan välitä, mitä hän ajattelee. Minä aion tehdä reiän tämän kaverin pääkalloon. Vitut rauhasta, täällä ei koskaan tulee olemaan rauhaa. Olen aina sanonut, että tähtää rauhaan ja jos et voi saada rauhaa, tähtää silmien väliin. Tämä ei ole koskaan ohi, ei koskaan ei koskaan, McGregor raivoisi.

Kevytsarjan hallitsevalta mestarilta Nurmagomedovilta kysyttiin omalla vuorollaan, aikooko hän kätellä McGregoria ottelun jälkeen.

– En missään tapauksessa. Tulen lopettamaan tämän kaverin, insallah (jos jumala suo), Nurmagomedov kommentoi.

UFC 229 -illan punnitus ja esiottelut nähdään Viasat Urheilu -kanavalla, joka on viikonlopun ajan vapaasti katsottavissa. Sunnuntaina noin klo 7.00 Suomen aikaa alkava pääottelu Nurmagomedov vs. McGrergor näkyy ainoastaan Viaplayssä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.