New Orleans Saintsin pelinrakentaja Drew Brees ohitti maanantaina kaksi legendaa ja nousi NFL:n kaikkien aikojen eniten syöttöjaardeja heittäneeksi pelaajaksi.

Saintsin 43-19-voittoon Washington Redskinsistä päättyneessä ottelussa Brees ohitti ensin Brett Favren (71 838 jaardia). Upealla 62 jaardin touchdown-syötöllä Tre’Quan Smithille Brees ohitti tähän asti kaikkien aikojen ykkösenä olleen Peyton Manningin 71 940 jaardia. 363 jaadin ottelun jälkeen Breesin ennnätyslukemat ovat 72 103 jaardia.

NFL

@NFL
What a night for @drewbrees.

He hits @TreQuanSmithUCF for another @Saints touchdown! #GoSaints #WASvsNO

Manning julkaisi humoristisen video-onnittelun viimeisimmän seuransa Denver Broncosin Twitter-tilillä.

– Tuhannen päivän ajan pidin NFL:n ennätystä syöttöjaardeista hallussani. Täytyy sanoa, että ne ovat olleet elämäni hienoimmat 1 000 päivää. Kiitos sinun, se on nyt ohi. Sinä olet pilannut sen minulta, Manning kommentoi humoristisesti siirtyen tämän jälkeen vilpittömiin onnitteluihin.

Denver Broncos

@Broncos
Congratulations, @drewbrees!

Peyton Manning's really happy you broke his record.

Well ... kind of. 🤣

Suurella todennäköisyydellä Brees saavuttaa uuden huikean rajapyykin jo seuraavassa ottelussa. Breesin seuraava touchdown-syöttö on hänen uransa 500:s. Rajapyykin on tähän mennessä ylittänyt vain kolme pelaaja: Manning (539), Favre (508) ja viime viikolla tasalukemaan 500 noussut Tom Brady.

Lähde: NFL.com.