Ryder Cupin jälkipyykissä Euroopan murskavoittoa isomman huomion on kerännyt dramaattinen tapahtuma, jossa naiskatsoja Corine Remande menetti oikeasta silmästä näkönsä saatuaan golfpallosta.

Brooks Koepkan lyönti karkasi ohi väylän ja osui Remandea suoraan silmään. Remande on ollut katkera järjestävälle taholle, koska hän ei kuullut yhtäkään varoitushuutoa. Järjestäjät kiistävät väitteen.

Nyt Remande avautui viimeisimmässä haastattelussaan muiden katsojien käytöksestä onnettomuushetkellä. Hän kertoo pelänneensä maassa maatessaan.

– Ennen kuin minut vietiin pois onnettomuuspaikalta, pelkäsin jääväni ihmisten jalkoihin. Tiger Woods oli nimittäin tulossa kentälle ja yleisö lisääntyi ympärilläni, Remande kertoi Sky Newsin haastattelussa keskiviikkona.

– Se oli shokeeraavaa, että ihmiset ottivat vain minusta kuvia sen sijaan, että olisivat hälyttäneet apua, Remande jatkoi.

– Ilman varoitushuutoa katsojan on mahdoton suojata itseään, koska aina pelaajaa ei näkynyt. Tämän vuoksi olen vihainen, että siitä ei varoitettu, Remande manailee harmissaan.