Mestaruussauman loukkaantumisen vuoksi menettänyt UFC-tähti ryöpyttää McGregoria ja Nurmagomedovia: ”Minä olen v**un mestari!”

© Kuva: Getty Images

Vapaaottelija Tony Ferguson latasi keskiviikon lehdistötilaisuudessa täyslaidallisen rivojen sanojen täyttämää puhetta UFC-organisaatiosta ja lauantaina kevytsarjan titteliottelussa kohtaavista Conor McGregorista ja Khabib Nurmagomedovista.

Ferguson palaa lauantaina kehään vakavan polvivamman vuoksi. Fergusonin oli määrä kohdata Nurmagomedov viime huhtikuussa ottelussa, jossa panoksena oli vapaana ollut kevytsarjan MM-vyö. Leikkauksen vaatinut polvivamma vain viikkoa ennen ottelua muutti kuitenkin suunnitelmat. Nurmagomedov kukisti viime hetken varamiehen Al Iaquintan ja Fergusonilta vietiin väliaikaisen mestarin asema.

34-vuotias Ferguson kohtaa lauantaina UFC 229 -otteluillassa Anthony Pettisin, kun Nurmagomedov ja McGregor taistelevat pääottelussa MM-tittelistä. Ferguson käytti lehdistötilaisuuden purkaakseen katkeruuttaan viime kevään tapahtumista.

– He veivät minun vyöni, ottivat kasan nollia palkkashekistäni. Miltä v***u luulette, että minusta tuntuu, Ferguson latasi.

– Minä olen v**un mestari. En menettänyt vyötäni, he veivät sen minulta. Ainoa asia, mitä he eivät vieneet minulta oli minun hymyni. Leikkauksen jälkeen tein tietoisen päätöksen, että en halua apua keneltäkään joka ei halua minua auttaa.

Fergusonilla oli selvät toiveet McGregorin ja Nurmagomedovin kohtaamiseen.

– Tuplatyrmäys. Toivon, että nämä paskiaiset tyrmäävät toisensa. He puhuvat niin paljon paskaa.

– Tämä on miesten urheilua ja me yritämme siistiä tätä paskaa, mutta sitten meillä on nämä kaksi jästipäätä, jotka tekevät itsestään pellejä, Ferguson tylytti.

10 ottelun UFC-voittoputkessa oleva Ferguson paljasti, että hän on valmis hyppäämään lauantaina titteliotteluun, mikäli viime hetkellä tapahtuisi jotain yllättävää.

– Se lukee sopimuksessani. Olen aina valmis. Sitä kysymystä ei tarvitse edes esittää.

UFC 229 -illan esiottelut mukaan lukien Fergusonin ja Pettisin kohtaaminen nähdään Viasat Urheilu -kanavalla, joka on viikonlopun ajan vapaasti katsottavissa. Sunnuntaina noin klo 7.00 Suomen aikaa alkava pääottelu Nurmagomedov vs. McGrergor näkyy ainoastaan Viaplayssa.

Lähde: Independent.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.