Green Bay Packersin NFL-joukkueen potkaisija Mason Crosby haluaa unohtaa mahdollisimman nopeasti sunnuntai-illan ottelun Detroit Lionsia vastaan.

34-vuotias rutinoitunut veteraani Crosby epäonnistui sunnuntain ottelussa neljä kertaa viidestä potkumaaliyrityksestään ja lisäksi potkaisi ohi yhden lisäpisteyrityksen. Green Bay kärsi vierasottelussa 23-31-tappion.

– Olen tehnyt tätä pitkään enkä ole koskaan pelannut tällaista ottelua. Tämä on tuntematonta aluetta. Tätä ei ole koskaan tapahtunut minulle. Aion arvioida tämän ja laittaa sen kansiin elämän poikkeustilanteena, Crosby kommentoi ottelun jälkeen.

Green Bayn tähtipelinrakentaja Aaron Rodgers ei syyttänyt hyvää ystäväänsä Crosbya tappiosta.

– Totta kai hän on pettynyt enkä usko hänen odottaneen tätä. Me luotamme häneen, hän on tehnyt tätä pitkään ja onnistunut isoissa potkuissa meille. Koko operaatio pitää saada toimimaan: aloitussyöttö, pallon asettaminen ja potkun osuminen, Rodgers kommentoi.

Sunnuntain epäonnistumiset tuskin johtavat potkaisijan vaihtoon Green Bayssa, mutta Twitterissä veisteltiin silti huumoria videonpätkästä, jossa Rodgers osoittaa olevansa tyylikäs mies sanoessaan henkilökohtaiset hyvästit maanantaina potkut saavalle Crosbylle.

Lähde: NFL.com.