Viime kauden päätteeksi Salibandyliigassa pronssi napannut Nokian KrP on pystynyt kääntämään vaisun alkukautensa voittokuluksi. Joukkue otti torstaina kolmannen peräkkäisen voittonsa, kun se kaatoi derbyssä Kooveen tylysti 8-2.

KrP hävisi kaikki kauden neljä ensimmäistä otteluaan, joten voitot ovat olleet tärkeitä sekä itseluottamuksen että sarjataulukon kannalta. Nyt nokialaiset ovat kivunneet jo sarjassa sijalle seitsemän. On kuitenkin huomioitava, että heillä on montaa muuta kilpailevaa tahoa yksi ottelu enemmän pelattuna.

Torstaina KrP:n voiton takuumiehenä toimi Joona Rantala 3+1-tehoillaan. Myös tuhannen tehopisteen haamurajaa kärkkyvä Henri Johansson osui kahdesti. Nyt Johanssonilla on kasassa hurjat 997 tehopistettä yhteensä Salibandyliigassa.

Tappion myötä Koovee pysyi sarjassa kolmanneksi viimeisenä. Joukkue on saalistanut vain viisi pistettä seitsemästä ottelusta.

Salibandyliiga jatkuu perjantaina Espoossa ottelulla Westend Indians–LASB