Salibandyliigan nousijajoukkue Karhut nappasi syksyn avausvoittonsa makoisasti kotiyleisönsä edessä sunnuntaina.

Porilaiset nousivat Kooveeta vastaan kolmen maalin takaa rinnalle, ja 36 sekuntia ennen loppusummeria Ville Salonen iski Karhujen 5–4-voitto-osuman. Toisen erän lopulla Jasse Kuusisto oli laukonut lukemiksi Kooveelle 1-4, mutta vielä ennen erätaukoa Karhujen Juho Miilunpalo kavensi. Päätösjaksolla osui Karhuille erän aluksi Antti Vuorinen ja sen puolivälissä ylivoimalla Benjamin Lepola.

Seinäjoella SPV löi Steelersin 9-6 ja nousi maalierolla vastustajansa ohi sarjakakkoseksi. Peliveljet ottivat Teräsmiehiltä luulot pois jo avauserässä, joka päättyi 5–0. Jari Hankkio laukoi isäntien maaleista kolme Mikko Kohosen kootessa vierellä 1+2. Steelersin vireikkäässä ykkösketjussa Ville Lastikka laittoi tänään 2+1 ja Nico Jonaeson 1+2.

Yli vuoden pelkkiä voittoja harjannut mestari Classic otti kauden neljäntensä kaatamalla Lahdessa LASB:n 10–4. Eemeli Salin taituroi tehot 4+1 ja Mikko Leikkanen 1+3.

Neljä ottelua pelanneella Classicilla on kärjessä kolmen pisteen kaula kaikki kolme pelaamaansa ottelua voittaneeseen SPV:hen ja kuudesta pelistä kolme voittoa ottaneeseen Steelersiin. Hännillä kyntää viime kevään pronssijoukkue Nokian KrP ainoana yhä ilman ensimmäistäkään sarjapistettä.

Salibandyliiga jatkuu tiistaina otteluilla Classic–Westend Indians ja Nokian KrP–Karhut.

Lähde: Salibandyliigan tiedote.