Urheilufanit huomio: Viasatin urheilukanavat näkyvät viikonlopun ajan ilmaiseksi!

© Kuva: Getty Images

Penkkiurheilijoita hemmotellaan tällä viikolla erityisellä tavalla, sillä Viasatin urheilukanavat ovat ilmaiseksi katseltavissa koko tulevan viikonlopun ajan.

Viasat Urheilu, Viasat Jääkiekko ja Viasat Jalkapallo -kanavat avataan avoimeen katseluun viikonloppuna 5.-7.10. Kanavat aukeavat perjantaina 5.10. klo 16.00 ja sulkeutuvat maanantaina 8.10. klo 9.00. Operaattoreiden verkossa auki ovat kaikki kolme kanavaa ja antenniverkon alueella Viasat Urheilu -kanava.

Viikonlopun ilmaiseen kattaukseen mahtuu kuuden Valioliiga-ottelun, NHL:n ja KHL:n huippuotteluiden lisäksi myös kolme kovaa ottelua amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigasta. Parhaaseen katseluaikaan sunnuntaina iltakahdeksalta Viasat Jääkiekko -kanavalla nähdään ottelu Pittsburgh Steelers – Atlanta Falcons.

UFC 229 -otteluillasta Viasat Urheilu -kanavalla nähdään Conor McGregorin ja Khabib Nurmagomedovin punnitustilaisuus lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa sekä illan esiottelut ja ennakkostudio lauantaina klo 23.00 alkaen. Noin klo 7.00 sunnuntaina Suomen aikaa alkava McGregorin ja Nurmagomedovin ottelu näkyy ainoastaan Viaplay-palvelussa.

Viasatin avoimen viikonlopun aikataulun löydät osoitteesta viasat.fi/open.