Vladimir Putin ymmärtää Khabib Nurmagomedovin sekoamisen UFC-superottelun jälkeen! – ”Saavutit tavoitteesi”

© Kuva: Getty Images
Valko-Venäjällä pelataan tänä viikonloppuna! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Khabib Nurmagomedovin isä tuomitsi poikansa käytöksen viime viikonloppuna Conor McGregoria vastaan käydyn ottelun jälkeisten tapahtumien myötä. Nyt Venäjän presidentti on kuitenkin puolustanut UFC-ottelijaa.

Nurmagomedov oli suorastaan ylivoimainen McGregoria vastaan käydyssä UFC-ottelussa, jossa panoksena oli mestaruusvyö. Ottelun päätyttyä hän kuitenkin hyppäsi katsomoon McGregorin taustajoukkojen kimppuun, käynnistäen sitä kautta valtavan joukkotappelun, jossa myös yleisö joutui vaaraan. Lue Lisää

Khabibin isä Abdulmanap Nurmagomedov kommentoi lehdistölle ottelun jälkeen poikansa tehneen tyhmästi.

– Octagonissa saat tehdä mitä ikinä lystäät, mutta sen ulkopuolella on lapsia, naisia ja täysin tuntemattomia ihmisiä. Tiimini on tunnettu aina kurinalaisuudesta, joten rangaistukseni Khabibille tulee olemaan paljon pahempi kuin UFC:n antamat sanktiot, hän pauhasi Ren TV:n haastattelussa.

Keskiviikkona Nurmagomedov tapasi Venäjällä isänsä kanssa maan presidentin Vladimir Putinin.

Putin oli kuullu Abdulmanapin suunnitelmistaan pojalleen.

– Olisimme kaikki voineet toimia samalla tavalla, jos kimppuumme käydään sillä tavalla ulkopuolelta, et vain sinä. Siitä saattaa koitua kovat seuraamukset, joten on parempi olla menemättä niin pitkälle.

– Pyydän, ettei isäsi rankaisisi sinua turhan kovasti, koska saavutit tärkeimmän tavoitteesi vakuuttavasti, Putin sanoi Guardianin mukaan.

Ottelun rikkoi vapaaottelun PPV-ennätyksen. Kamppailua tilattiin lähes kolme miljoonaa kertaa.

Valko-Venäjällä pelataan tänä viikonloppuna! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!