UFC:n kaikkien aikojen isoimpana pidetty ottelu Conor McGregorin ja Khabib Nurmagomedovin välillä päättyi Nurmagomedovin voittoon nejännessä erässä.

Toisessa erässä venäläinen pääsi lyömään maassa makaavaa McGregoria lyöntisarjalla, mutta irlantilainen pystyi vielä puolustamaan itseään. Nurmagomedov ratkaisi voiton kuitenkin pari erää myöhemmin kuristuksella. Hän hallitsi kamppailua ja vei McGregorin mattoon neljä kertaa. McGregor ei pystynyt missään vaiheessa vastaamaan Nurmagomedovin mattopainiin.

Voittamattoman venäläisen uran saldo on nyt 27–0. McGregorille tappio on uran neljäs ja toinen UFC:ssä. Hänellä on 21 voittoa.

Ottelun päätyttyä Nurmagomedov ei juhlinut voittoa, vaan kiipesi välittömästi aidan yli ja hyökkäsi McGregorin valmentajan John Kavanaghin kimppuun.

Tapahtumaa seurasi nujakka, jossa Nurmagomedovin tiimiläiset kävivät McGregorin kimppuun ja paikalle tarvittiin iso määrä turvamiehiä rauhoittamaan tilanne. Lopulta he päätyivät viemään ottelijat pois turvasaattuessa, joten kumpikaan ei ollut paikalla tuomarin julistaessa Nurmagomedovin voittajaksi.

Nevadan urheilukomissio tutkii tapahtumia. Sekoilusta tulee takuulla jälkiseuraamuksia Nurmagomedoville.

Ottelun jälkeisesssä lehdistötilaisuudessa hän kuitenkin käänsi syyn käytöksestään McGregorin niskaan. Lue lisää.