Mikko Kohonen odottaa jo innokkaana tulevia salibandyn MM-kilpailuja Prahassa.

Kahdesti maailmanmestaruutta juhlinut Kohonen olisi valmis matkaan jo vaikka heti tänä iltana.

– Kyllähän MM-kisat ovat itselleni salibandyssa se suurin juttu, se, jossa unelmia syntyy ja jossa haetaan sitä kirkkainta. Olen pitänyt aina Suomea maailman parhaana, ja MM-kisoissa se tunnelma kun kamppaillaan siitä, kuka on maailman paras, siirtyy sinne katsomoonkin, Kohonen hehkuttaa Salibandy.fi-sivustolle.

Praha on suomalaiselle salibandylle kultainen kaupunki, sillä siellä on voitettu niin 2003 ensimmäinen nuorten kuin 2008 ensimmäinen miestenkin maailmanmestaruus.

– On hienoa palata Prahaan ryöstömestaruuden jäljille, ja nyt kun vielä lähdössä on iso faniryhmä, minusta tuntuu, että Suomi on Prahassa hyvin vahvasti läsnä. Vähän leikillään voisi oikeastaan sanoa, että näistä tulee meille kotikisat.

MM-kisat pelataan 1. – 9. joulukuuta Prahassa, jossa Suomi puolustaa kaksi vuotta sitten Riiassa voittamaansa maailmanmestaruutta.

Seuraa maailman huippusalibandya Ruudusta. Jopa 120 ottelua kaudessa!