Naisten Salibandyliigaan täksi kaudeksi noussut Pelicans yllätti kotikentällään hallitsevan mestarin SB-Pron. Lahtelaiset olivat ottelussa vahvempia lukemin 7-3.

Turussa TPS puolestaan hukkasi johtoasemansa SSRA:ta vastaan, kun maalivahti Noora Vuorela hölmöili itsensä jäähypenkille istumaan 2+10 minuutin jäähyä. Vuorela riuhtaisi ensin vastustajan mailan kädestä ja heitti sen menemään. Tilanteesta tuomittiin kahden minuutin jäähy, mutta kassari ei tätä sulattanut vaan soitti suutaan käytösrangaistuksen verran.

Episodin sattuessa tilanne oli turkulaisten eduksi 5-2. TPS:lla ei ollut toista maalivahtia, joten pistepörssin kärkinimi Sofia Leino puki maalivahdin kamppeet ylleen. Vuorelan kympin aikana SSRA takoi neljä maalia ja karkasi täten maalin johtoon 5-6. Vierasjoukkue kaunisteli loppulukemat 5-7 vielä tyhjään maaliin.

Lauantai-illan kahdessa muussa kamppailussa EräViikingit voitti NST:n 8-4 ja PSS kukisti AIF:n 8-2.