Salibandyliigassa pelaava Nokian KrP on solminut todella tärkeitä jatkosopimuksia kahdelle alkukauden kantavalle voimalleen, nimittäin pisteen päässä maagisesta 1000 tehopisteen rajasta vaaniva Henri Johansson sekä huikean alkukauden pelannut Joona Rantala jatkavat Näätäpaidassa.

Johanssonin uusi sopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta ja Rantalan sopimus ensi kauden.

Johansson pelaa kymmenettä peräkkäistä kautta Näädissä ja on takonut joka vuosi järjettömiä pistemääriä, Johansson on pelkästään runkosarjapeleissä ylivoimaisesti liigan kaikkien aikojen tehokkain pelaaja, taottuaan 416 runkosarjaottelussa tehot 523+363=886. Viime kausina on löytynyt Johanssonin ympärille hyvin toiminut viisikko, johon nyt viimeisenä on istutettu oikeaan laitaan alkukauden komeetta Joona Rantala, jonka kanssa Johansson on tällä hetkellä liigan pistepörssin sijoilla 2 ja 3. Aivan lähiaikoina rikkoutuu Johanssonin osalta myös maaginen 1000 liigapisteen raja. Tuohon runkosarjassa ja pudotuspeleissä tehtyihin yhteenlaskettuihin tehoihin puuttuu ainoastaan yksi piste. Tuon rajan rikkoi viime kaudella ensimmäisenä SPV:n Mikko Kohonen.

Toinen jatkosopimuksen Näätiin tehnyt pelaaja on Rantala, joka saapui Classicista hakemaan suurempaa vastuuta ja peli-iloa takaisin. Tätä hän on todellakin Näädissä saanut ja antanut itse myös todella kovan pelillisen vastineen. Sentterinä ja oikeana laiturina tällä kaudella pelannut Rantala on viime aikoina istutettu todelliseen supervitjaan Näätien ykkösketjun oikeaan laitaan ja siinä on tehopisteitä tullut sellaista tahtia, että tällä kaudella 8 ensimmäiseen peliin lukemat näyttävät komeaa 8+15=23 saldoa. Kaikkiaan vasta 19-vuotias Rantala on liigaurallaan saldonnut 57 otteluun tehot 37+27=64. Mikäli Rantalan kehitys ja työmoraali harjoitteluun pysyvät nykyisinä, niin ei tarvitse kauan odottaa myöskään miesten maajoukkuedebyyttiä.

Lähde: Nokian KrP:n sivut.