Salibandyliigassa nähtiin kahdet murskajaiset

© Kuva: Juha Tamminen
Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Miesten Salibandyliiga jatkui keskiviikkona kolmen ottelun voimin, kun voittoihin ylsivät EräViikingit, Oilers ja TPS. Kaksi ensin mainittua joukkuetta olivat tylyjä isäntiä ja ottivat todelliset murskavoitot.

EräViikingit ryöpytti Koovee:ta peräti lukemin 11-2. Salibandyliigaan palannut Mika Moilanen iski joukkueelle heti kaksi maalia. Myös nuori Joonatan Lindholm osui kahdesti. Koovee on sarjassa vihoviimeisenä.

Oilers ryöpytti Steelersiä puolestaan luvuin 9-3. Peli oli ottelun puoliväliin asti tasainen, mutta sitten kotijoukkue meni menojaan. Oliersin yksi suurista sankareista oli Heikki Iiskola hattutempullaan.

TPS oli ainoa vierasjoukkue, joka onnnistui raapimaan itselleen voiton, kun se kaatoi Happeen vieraissa lukemin 6-5. Vielä kolme minuuttia ennen täyttä aikaa Happee johti turkulaisia kahdella maalilla, mutta sitten TPS sai rangaistuslaukauksen, jonka MM-hyökkääjä Miko Kailiala laukoi varmasti verkkoon. Minuuttia myöhemmin Kailiala yllätti Happee-vahti Miro Tuomalan laidasta lähteneellä laukauksella, joka otti juuri ennen maalia oudon pompun. Kailialan osumat varmistivat TPS:lle täydet sarjapisteet.

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!