Hannes Keskitalo on työntänyt 102-kiloisten sarjan Suomen ennätyksen 185 kiloa Turkmenistanin Ashgabatissa käytävissä MM-kisoissa.

Työntönostot Ounasvaaran Atleetti Klubin Keskitalo aloitti suoraan niin 23-vuotiaiden kuin yleisen sarjan SE-kiloista 185. Ensimmäinen yritys oli lähellä onnistua, toisella paino ei kääntynyt rinnalle mutta kolmas kerta toden sanoi: 185 kiloa kirjattiin pöytäkirjaan hyväksyttynä nostona. Yhteistulos 325 kiloa on 23-vuotiaiden SE ja sama kuin yleisen sarjan SE-standardi. Tulos tuotti 102-kilon sarjassa sijan 17.

– Tänään rauta oli todella painavaa. Tempauksessa heti aloitus tuntui siltä, että tänään ei ole paras päivä. Veto oli ihan hyvä, mutta ei ollut rentoa ja terävää. Työnnössä lämmittely meni ongelmitta ja lavallakin ensimmäinen yritys tuntui itsestä onnistuneelta. Tuomarilinja ei omasta mielestäni ollut tänään ihan kohdallaan, hän sanoi Painonnostoliitolle.

102-kiloisten maailmanmestariksi yhteistuloksella 396 kiloa nosti Iranin Ali Hashemi.