Raskaan sarjan ammattinyrkkeilijä Tyson Fury yllätti vuonna 2015 lajin valtiaan Vladimir Klitshkon. Ensi viikolla hän uhoaa nöyryyttävänsä Deontay Wilderia vielä tätätkin enemmän.

Ammattilaiskehässä voittamattomat Fury ja Wilder iskevät yhteen WBC-liiton titteliottelussa ensi lauantaina Los Angelesissa. Fury lähtee otteluun ennakkoon pienoisena altavastaajana. WBA-, WBO-, IBO- ja IBF-liittojen mestari Anthony Joshua on kertonut toivovansa Wilderin voittoa, jonka jälkeen Joshua ja Wilder voisivat tarjota nyrkkeilyfaneille heidän kiivaasti odottamansa kaikkien liittojen mestaruusottelun.

Furyn vakaa aikomus on tehdä näistä suunnitelmista roskaa.

– Aion repiä Wilderin sydämen. Siitä tulee vielä suurempi nöyryytys kuin Klitshkolle minua vastaan, Fury kommentoi Sunday Telegraph -lehdelle.

– Kaikki sanovat, että en pysty siihen kovaa iskijää vastaan. Mutta tein sen Klitshkolle ja aion tehdä sen myös Wilderille. Minulla tulee olemaan hauskaa. Wilder taas saa viettää elämänsä noloimman illan, uskokaa minua, Fury uhosi.

Wilder vs. Fury -ottelu 1. joulukuuta on katsottavissa suorana pay-per-view-lähetyksenä Viaplayssa hintaan 49,99€. Ottelun ennakkotunnelmiin pääset alla olevalla videolla.

https://youtu.be/23ygQqCiFF4