Uransa kovimpaan otteluun New Yorkissa valmistautuva ammattinyrkkeilijä Eva Wahlström kärsii flunssan oireista, kertoo Ilta-Sanomat.

Ylemmän höyhensarjan maailmanmestari Wahlström kohtaa painoluokkaa ylemmän kevytsarjan maailmanmestarin Katie Taylorin sunnuntain vastaisena yönä legendaarisessa Madison Square Gardenissa.

Torstai-iltana Wahlströmin kurkku oli kipeänä. Hän antoi Ilta-Sanomille haastattelun aviomiehensä Niklas Räsäsen hotellihuoneessa peiton alta.

– En mä oikeesti ole kipeä, mutta Nikun kanssa meillä molemmilla on ollut vähän kurkku kipeä. Ei tämä mitään ole, ei ole lämpöä eikä mitään, Wahlström sanoi Ilta-Sanomille.

Wahlström kertoi pystyneensä kuitenkin harjoittelemaan normaalisti. Kysyttäessä flunssan alkuperää Wahlström arveli jommankumman puolisoista tartuttaneen toisen. Tässä vaiheessa Wahlströmin valmentaja Risto Juvonen puuttui tilanteeseen kommentoimalla avioparin olevan ”ihan liian lähellä toisiaan”.

– Ripa ei ymmärrä aviollista läheisyyttä, Räsänen vitsaili.

Valmentajalta tuli tähän tyly kuitti.

– Ei tässä vaiheessa enää, Juvonen vastasi.

Perjantaina Wahlströmillä on edessään punnitus, jota voi seurata suona lähetyksenä Viaplayssa ja Viasat Urheilu -kanavalla klo 19.00-21.25.

Nyrkkeilyilta Madison Square Gardenista käynnistyy Viaplayssa klo 01.00 lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Wahlströmin ja Taylorin ottelu nähdään illan alkupuolella. Illan pääottelu on WBA-liiton ylemmän keskisarjan MM-ottelu Canelo Alvarezin ja Rocky Fieldingin välillä.

Lähde: Ilta-Sanomat.