Suomen sekajoukkue eteni MM-finaaliin 4×50 metrin sekauinnissa MM-uinneissa Kiinan Hangzhoussa. Suomi oli erien jaettu seitsemäs Hollannin kanssa ajalla 1.39,02, mikä uupuu Suomen ennätyksestä kolmisen kymmenystä.

Mimosa Jallow ui avausosuudella selkää aikaan 26,60. Rintauintiosuudella viestiä jatkoi Jenna Laukkanen, perhostelijana Riku Pöytäkivi ja vapaauimarina Ari-Pekka Liukkonen.

Pöytäkivi pääsi viestissä kokeilemaan perjantaina koittavaa päämatkaansa, nyt lentävä aika oli 22,51.

– Viestissä on siistiä uida, toisaalta siinä oleva aallokko saa vedon pitämään, mutta toisaalta pintautumiset meni huonosti aallokon takia. Pitää finaalissa vain uskaltaa pintautua nopeammin, Pöytäkivi kertoi Uimaliitolle.

Torstain ohjelmassa on vielä 50 metrin perhosen välierät klo 13.46, 100 metrin sekauinnin välierät klo 14.06 ja viestifinaali klo 14.50.