Ensi vuoden WBC-liiton mestaruusottelun uusinta Deontay Wilderin ja Tyson Furyn tulee olemaan kaikkien aikojen suurin raskaansarjan ottelu. Tätä mieltä on ainakin urheilun monitoimimies Joe Rogan.

Rogan on tuttu vapaaotteluorganisaatio UFC:n lähetysten kommentaattorina ja häkkihaastattelijana. Rogan on itse otellut kamppailulajeissa.

Miehellä on myös todella suosittu podcast ohjelma Joe Rogan Experience, jossa hän kertoi Wilderille mielipiteitään tulevasta ottelusta.

– Ensimmäinen kohtaaminen oli sinulle aikamoinen läpilyönti ihmisten tietoisuuteen. Nyrkkeilyfanit tiesivät sinusta, mutta tämän ottelun jälkeen kaikki tietävät. Fury on myös mahtava vastustaja sinulle, koska hän on todella hyvä myymään ottelua, Rogan sanoi.

– Te kaksi promotoimassa tulevaa ottelua ja kaikki se hehkutus, mitä ottelun ympärillä pyörii on todella hienoa. Se tulee olemaan yksi suurimmista raskaansarjan otteluista koskaan, Rogan jatkoi.

– Ensimmäinen ottelu oli mahtava ja en tule koskaan unohtamaan sitä. Olen odottanyt tätä hetkeä koko nyrkkeilyurani, Wilder vastasi.