Melissa St. Vil kantaa edelleen katkeraa kaunaa Eva Wahlströmille huhtikuussa otellun ammattinyrkkeilyn WBC-liiton ylemmän höyhensarjan MM-titteliottelun johdosta.

Wahlström säilytti huhtikuun ottelussa MM-tittelinsä enemmistötuomiolla. St. Vil ei sulattanut tappiota ja on jatkanut pitkin vuotta avautumistaan sosiaalisessa mediassa erityisesti tilanteesta, jossa Wahlström käväisi pikaisesti lattiassa. Tuomaristo tulkitsi tilanteen liukastumiseksi eikä vähentänyt pisteitä. St. Vil taas katsoo lyöneensä Wahlströmin lattiaan.

Loanheitto sai uusia kierroksia sunnuntaina, kun Wahlström hävisi painoluokkaa ylemmän kevytsarjan MM-titteliottelun voittamattomalle mestarille Katie Taylorille selvin pistein 90-100. St. Vilin kotikaupungissa New Yorkissa käyty ottelu innoitti haitilaisen varsin tyylittömään Instagram-postaukseen, jossa lyötiin lyötyä.

Jos kuva ei aukea yllä, avaa se tästä.

– Hei Eva! Miltä tuntuu otella vieraassa maassa? Miltä tuntuu kun sinulla ei ole faneja hurraamassa. Miltä tuntuu kun tuomarit eivät ole sinun puolellasi. Kun ottelit minua vastaan, putosit lattiaan. Nyt Katie vaiensi sinut! Sinut on paljastettu! Voit voittaa ainoastaan omassa maassasi! Veikkaan, että et tule takaisin New Yorkiin ottelemaan kanssani! St. Vil kirjoitti kuvaan, jossa Wahlström esiintyi kaksikon ottelun jälkeen kasvot murjottuina.