UFC-tähti Makwan Amirkhani avautui kohtelustaan Someron nyrkkeilyturnauksessa

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Leijonien ottelusta!

UFC-tähti Makwan Amirkhanin nyrkkeilyturnaus Somerolla ei mennyt suunnitelmien mukaan. Turkulaisen vastustaja Topias Vaittinen ei saapunut paikalle.

Järjestäjät nimittivät Amirkhanille uuden vastustajan, joka oli kuitenkin Amirkhania ylemmästä painoluokasta oleva kokenut ottelija. Kolme nyrkkeilyottelua urallaan iskeneen Amirkhanin tämän päiväisestä Facebook-päivityksestä käy ilmi, mitä mieltä hän oli asiasta.

– Terveiset nyrkkeilyliiton väelle.

– Tosi ikävää kohtelua teiltä. Mä lähdin aamulla yksin ajamaan teidän järjestämiin kisoihin Somerolla. Kävin lääkärin tarkastuksen ja punnituksen läpi. Painoni olivat 72kg eli vajaat kolme kiloa kevyempi omaan sarjaan. Sain yllättäen tietää, että vastustajani ei ole ilmaantunut paikalle. Minulle on kuitenkin löydetty toinen vastustaja joka ottelee sarjaa ylempänä plus kiitettävästi otteluja alla. Kysymättä minulta mitään mielipidettä tähän päätökseen. Olen rohkea mutta en tyhmä. Ottelin ensimmäisen otteluni nyrkkeilyssä kaveria vastaan jolla oli alla 67ottelua ja hyväksyin tämän. Ongelmani ei ole otella vaan haluan, että kohtelette minua jatkossa niin kuin kuka tahansa tavallinen nyrkkeilijä, Amirkhani kirjoitti Facebook-tilillään.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Leijonien ottelusta!