Eva Wahlströmillä on edessään viikonloppuna uransa isoin ottelu, kun hän kohtaa Madison Square Gardenissa irlantilaisen Katie Taylorin. Wahlströmin vastustaja on pahimmasta päästä, sillä suomalaisottelija on itse sanonut Tayloria kaikkien aikojen parhaaksi naisnyrkkeilijäksi.

Wahlströmin entinen valmentaja Risto Meronen tietää, että Taylor on kova, mutta hän ei allekirjoita täysin ex-suojattinsa näkemystä.

– Hän on hyvä nyrkkeilijä, mutta aika rohkeasti väitetty. Kyllä hän parhaisiin kuuluu, mutta tietääkseni häntä ei ole mitenkään parhaaksi valittu, Meronen kommentoi SuomiUrheilulle.

Wahlström lähtee otteluun altavastaajana.

– Totta kai hän (Taylor) on ottelussa ennakkosuosikki. Hän on viisinkertainen maailmanmestari ja olympiavoittaja. Harva lyö vetoa Evan voiton puolesta. Mutta nämä asiat ovat kaikki vain paperilla, Meronen muistuttaa.

Taylor ei ole kuitenkaan lyömätön.

– Se pitää muistaa, että hän on hävinnyt Mira Potkoselle. Se on iso asia, valmentajalegenda spekuloi.

Nyrkkeilyilta Madison Square Gardenista käynnistyy Viaplayssa klo 01:00 lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Wahlströmin ottelu nähdään illan alkupuolella. Ottelut ovat katsottavissa kaikille Viaplayn urheilupakettien tilaajille (alk. 29,99€/kk). Ilta selostetaan suomeksi Antti Mäkisen ja Jani Rajalinin toimesta.

Jesse Happonen