Lentopallomaajoukkueen hakkuri Samuli Kaislasalo on solminut loppukauden kattavan sopimuksen Kreikan pääsarjajoukkue Foinikas Syrosin kanssa.

23-vuotias forssalaisen Koijärven Kunnon kasvatti pelasi alkukauden ottelukohtaisella sopimuksella Mestaruusliigaa Raision Loimun riveissä. Kaislasalolla oli syksyllä voimassa oleva sopimus myös Japanin pääsarjaan, mutta lähtö nousevan auringon maahan kariutui viime hetkillä.

– Fiilikset ovat huikeat! Japanin pettymyksen jälkeen ei tätä oikein usko todeksi, ennen kuin olen perjantaiaamuna lentokoneessa. Loppukaudella olisi tietenkin tarkoitus aiheuttaa Eemi Tervaportin edustamalle Olympiacosille ensimmäinen tappio. Siitä on sitten hyvä jatkaa, Kaislasalo kertoi Lentopalloliiton tiedotteessa.

Foinikas Syros on syyskauden jälkeen Kreikan liigassa viidentenä tilillään viisi voittoa ja neljä tappiota. Liigacupissa joukkue eteni loppuotteluun juuri Olympiacosia vastaan.

Raision Loimun lisäksi 205-senttinen hakkuri on pelannut Mestaruusliigassa Rantaperkiön Iskun ja kuopiolaisen LEKA Volleyn riveissä. Miesten maaotteluita Kaislasalolle on kertynyt kaikkiaan 25.