Itävallan Flachaussa sää ei antanut armoa naisten maailmancupin pujottelussa, kun jo päiviä jatkunut lumisade antoi haastetta näyttävään iltakisaan. Nella Korpioo ei sääolosuhteet hetkauttanut, vaan jatkoi komeaa maailmancup-pisteiden haalintaa ja pujotteli sijalle 28 tiistai-iltana.

– Taistelupäivä, ei voi muuta sanoa, totesi Korpio heti suorituksen päätteeksi.

– Ensimmäinen kierros oli todellinen taisteluvoitto. Toisella kierroksella pääsin laskemaan melko puhdasta rataa, mutta tahti jäi uupumaan laskemisesta. Pisteet jäivät tänään vähän vähälle mutta pisteitä kuitenkin, jatkoi Korpio.

Lähtöviiksellä nähtiin myös Riikka Honkanen, joka pujotteli tiensä maaliin mutta karsiutui toiselta kierrokselta.

Podiumilla nähtiin myös uusi marssijärjestys kun kilpailun voittoon laski Slovakian Petra Vlhova jättäen Yhdysvaltain Mikaela Shiffrinin taakseen 0.15 sekunnin erolla. Kolmannelle sijalle Ruotsin Anna Swenn Larsson 1.05 sekuntia kärkiajasta.

Lähde: Ski Sport Finlandin tiedote