Löytyykö suomalaisia puolivälieräjoukkueita Eurocupeissa? – Kolme tulessa ratkaisevissa toisissa osaotteluissa

© Kuva: Getty Images

Kolme viidestä vielä lentopallon Eurocupeissa mukana olevista joukkueista on tulessa huomenna keskiviikkona jatkopaikan ratkaisevassa toisessa osaottelussa. Jaossa on Ford Store Levorannalle (VaLePa Sastamala Tampere), Perungan Pojille (Team Lakkapää) sekä Savo Volleylle paikka puolivälierissä eli kahdeksan parhaan joukossa.

Miesten CEV Cupissa FSL tarvitsee Tampereella käytännössä voiton tsekkivieraista jatkopaikkaan avausosan päätytytyä Kladnossa 3-2 suomalaisvoittoon. Toki 2-3-tappiolla mentäisiin lisäerään.

Perungan Pojat hävisi Ranskassa Poitiersille 1-3, joten Rovaniemellä sillä ei ole varaa antaa kuin maksimissaan yksi erä vieraille viedäkseen ratkaisun kultaiseen erään.

Savo Volley puolestaan matkaa keskiviikoksi Sloveniaan, jossa lähdetään liikkeelle savolaisten 3-2 -kotivoitosta avausosassa eli tilanne on sama kuin FSL:lla.

Ford Store Levorannan ja Perungan Poikien pelit ovat nähtävissä suorina lähetyksinä Yle Areenassa kello 18.20 alkaen. Tampereella selostajana on Toni Flink ja Rovaniemellä Harri Nykänen.

Suomalaisjoukkueiden ohjelma tämän viikon Eurocupeissa:

Ke 16.1. 18:30 Ford Store Levoranta – Kladno Volleybal cz (Tsekki), Tampere Kauppi Sports Center, CEV Cup miehet
Ke 16.1. 18:30 Perungan Pojat – Stade Poitevin Poitiers (Ranska), Lapin Urheiluopisto, Challenge Cup miehet
Ke 16.1. 20:00 Calcit Volley Kamnik (Slovenia) – Savo Volley, Sportna Dvorana, Challenge Cup miehet

Lähde: Lentopalloliitto