Satumainen tarina! Jenkkipelaaja ei ollut voittanut aiemmin yhtäkään ottelua Grand Slameissa, mutta selvitti tiensä Australian avoimissa jo välieriin!

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Valioliigasta jopa 225 euroa!

Danielle Collins on kiistatta Australian avointen suurimpia yllättäjiä. 25-vuotias jenkkipeluri ei ollut voittanut urallaan aiemmin ainuttakaan kaksinpeliottelua Grand Slam -turnauksissa. Australiassa peli on kuitenkin kulkenut.

Collins eteni ensimmäisenä naisena välieriin voitettuaan Venäjän Anastasia Pavljutshenkovan 2-6, 7-5, 6-1. Collinsin vireen sai kokea tätä ennen muun muassa turnauksessa kakkoseksi sijoitettu Saksan Angelique Kerber.

Välierissä hän kohtaa voittajan ottelusta Petra KvitovaAsleigh Barty.

Nappaa riskitön veto ja tienaa Valioliigasta jopa 225 euroa!