Suomalainen ampumahiihtäjä iloitsi hienosta kilpailustaan – ”Kaikki asiat toimivat”

© Kuva: Getty Images

Ampumahiihdon IBU-cup jatkui Saksan Arberissa. Viikonlopun ohjelmassa olivat normaalimatkat, pikakilpailut ja takaa-ajot.

Parhaasta suomalaissuorituksesta vastasi Soisalon Ampumahiihtäjien Tuukka Invenius sijoittumalla lauantain pikakilpailussa yhdellä sakolla 15:nneksi. Sunnuntain takaa-ajossa Invenius ampui kolme sakkokierrosta ja sijoittui 20:nneksi.

– Huonon alkukauden jälkeen pääsin palaamaan omalle tasolle niin ammunnan kuin hiihdonkin osalta. Oli todella mukavaa kilpailla, kun kaikki asiat toimivat. Tästä on hyvä lähteä kohti nuorten MM-kisoja, alkukauden erityisesti pystyammunnan kanssa tuskaillut Invenius kommentoi Ampumahiihtoliiton tiedotteessa.

Ampumahiihdon nuorten MM-kilpailut käynnistyvät 27. tammikuuta Slovakian Osrbliessa.