Suomella uusi kultamitasuosikki olympialaisiin: Jopa legendaarinen Tony Hawk hehkuttaa! – Katso video huippunimen historiallisesta suorituksesta

© Kuva: Getty Images
Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Suomen rullalautailumaajoukkue vahvistui ammattilaisskeittaaja Lizzie Armantolla, joka kuuluu lajinsa parhaimpiin maailmassa.

Hän on rullalautailun moninkertainen maailmanmestari. Hänen pitkällä meriittilistallaan komeilee myös lajin arvostetuimman kutsukilpailun X-gamesin voitto ja kakkossija.

25-vuotias päätti edustaa jatkossa Suomea, mikä tekee rullalautailusta kertaheitolla yhden harvoista potentiaalisista mitalilajeista Tokion olympialaisissa kesällä 2020.

50-vuotias lajin legenda Tony Hawk on hänen suuri kannattaja. Naisella on myös oma pelihahmo Tony Hawk’s Pro Skater 5 -pelissä.

Armanto tuli elokuussa ensimmäinen nainen, joka on onnistunut The Loopissa eli 360-asteen rampissa, jossa myös Hawk on onnistunut.

– Onnea Lizzielle siitä, että hänestä tuli eilen ensimmäinen nainen, joka onnistui pahamaineisessa loopissa. Se oli inspiroiva esitys raakaa päättäväisyyttä ja taitoa, Hawk hehkutti Twitterissä.

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!