Tämän vuoden Super Bowl järjestetään Atlantan kaupungissa vuonna 2017 avatulla Mercedes-Benz-stadionilla neljäs päivä helmikuuta.

Tapahtuman väliajan esiintyjät on nyt julkistettu. Maroon 5:n lisäksi tapahtumassa esiintyvät OutKast duosta tuttu Big Boi sekä Travis Scott.

Pääesiintyjä Maroon 5:n valinta on aiheuttanut suurta vastustusta faneissa. Moni vaatii yhtyettä osoittamaan tukensa pelaajille ja näiden oikeuksille ja perumaan esiintymisensä.

Kaikki alkoi vuonna 2016 San Francisco 49ersien pelinrakentajan, Colin Kaepernickin polvistumisesta otteluiden alussa Yhdysvaltain kansallislaulun aikana. Polvistumisellaan Kaepernick protestoi mustaihoisiin kohdistuvaa poliisiväkivaltaa Yhdysvalloissa. Kauden jälkeen Kaepernickin sopimusta ei enää jatkettu.

Artistit ovat tunteneet ristiriitaa NFL:n tekemän ratkaisun ja Kaepernickin polvistumisen välillä. Kieltäytymällä esiintymästä artistit samalla kieltäytyvät hyväksymästä NFL:n päätöksen ja osoittavat siten tukensa Kaepernickille.

Ihmiset vaativat Maroon 5:ttä osoittamaan tukensa pelaajille ja näiden oikeuksille ja perumaan esiintymisensä. Verkossa olevan vetoomuksen on allekirjoittanut jo yli 84 000 ihmistä.

Rihanna ja Pink kieltäytyivät aiemmin esiintymästä tämän vuoden Super Bowlissa osoittaakseen tukensa Kaepernickille.

Super Bowliin on mahdollisuus vielä neljällä joukkueella.

Välierissä 20. tammikuuta New England Patriots kohtaa Kansas City Chiefsin ja Los Angeles Rams pelaa New Orleans Saintsia vastaan.