Tennislegenda John McEnroe luottaa Novak Djokoviciin: ”En yllättyisi yhtään, jos voittaisi kaksi Grand Slamia tänä vuonna”

© Kuva: Getty Images
Wigan - Sheffield Wednesday tiistaina! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Australian avointen voittajasuosikeista puhuttaessa esiin nousee lähes poikkeuksestta nimet Novak Djokovic, Rafael Nadal ja Roger Federer. Eurosportin asiantuntijana toimiva John McEnroe povaa vaikeasti ennustettavaa Grand Slamia.

– Mielestäni Australian avoimet on vaikeimmin ennakoitava Grand Slam, koska pelaajien kunnosta ja terveydestä on esimerkiksi vaikea sanoa mitään. Nadal on kysymysmerkki, Murray ja Wawrinka ovat olleet pitkään sivussa, tennislegenda luettelee.

– Uskon, että yksi nuorista pelaajista tulee lyömään tänä vuonna läpi toden teolla ja voittaa jotain suurta. Uskon, että vahdinvaihto tapahtuu tänä vuonna. Zverev, Tsitsipas ja Khachanov ovat sellaisia pelaajia, joilla voi olla sanottavaa, McEnroe lisää.

Maailmanlistan kärkinimi Djokovic on merkattu kuitenkin paksulla tussilla McEnroen papereihin.

– En yllättyisi yhtään, jos Djokovic voittaisi kaksikin Grand Slamia tänä vuonna. Hän on menestynyt Australiassa aina hyvin ja voittanut turnauksen kuudesti. Myös Federer on ollut hyvässä vireessä, joten on vaikea valita suosikkia.

Wigan - Sheffield Wednesday tiistaina! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!