Huhhuh! 7-vuotias poika räjäytti somen uskomattomalla juoksuvideollaan – onko hän tulevaisuudessa maailman nopein mies?

© Kuva: Getty Images
Liigan kärkiottelu Ilves - Kärpät! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Floridalainen Rudolph Ingram on järisyttänyt sosiaalisessa mediassa urheilumaailmaa uskomattomilla urheilusuorituksillaan. Vasta 7-vuotias poika harrastaa jenkkifutista, pikajuoksua ja fitnessmallin töitä.

Hänen isänsä Rudolph Ingram senior hallinnoi poikansa Instagram-tiliä, johon aika-ajoin tipahtelee hämmentävän kovia suorituksia noin nuoren ihmisen tekemäksi. Viimeisin leuat loksauttava video on Pikku-Rudolphin juoksukisoista, jossa hän tykitti epävirallisen 7-vuotiaiden maailmanennätyksen 100 metrillä.

Kuvatekstin mukaan kellot pysähtyivät aikaan 13,48. Samalla videolla on myös hänen 60 metrin juoksunsa. Tuossa Ingramin aika kirjattiin 8,69.

Videota on katseltu yli 400 000 kertaa ja kommenttikenttä on täyttynyt ylistävistä kehuista. Moni uskoo hänen olevan seuraava Usain Bolt, joten tässä kohtaa lienee paikallaan pistään nuorukaisen nimi mieleen.

Hämmästyttävän videon näet alta:

 

Liigan kärkiottelu Ilves - Kärpät! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!