Huippupelaaja joutui ryöstäjän puukotuksen uhriksi kotonaan: Kertoi kamppailleensa henkensä uhalla – ”Hermot ovat vaurioituneet”

© Kuva: Getty Images

Tshekin tennistähti Petra Kvitova on kertonut oikeudessa kokemistaan kauhunhetkistä, kun hän joutui kotonaan taistelemaan hyökkääjää vastaan henkensä uhalla.

28-vuotias loukkasi kätensä vakavasti puukotuksessa. Tennistähti joutui neljä tuntia kestäneeseen leikkaukseen ja joutui pitämään viiden kuukauden tauon huippu-urheilusta. Tapahtumat sijoittuvat vuoden 2016 joulukuuhun.

Tuntematon mies kertonut, että hän tullut tarkastamaan asunnon lämpimän veden järjestelmää. Sen jälkeen alkoi tapahtua.

– Hän pyysi minua kääntämään lämpimän veden päälle ja samalla hetkellä hänellä oli veitsi minun kurkullani. Otin siitä kiinni molemmin käsin. Pidin terää vasemmassa kädessäni ja vein sen hyökkääjältä. Kaaduin lattialle ja verta oli kaikkialla, Kvitova sanoo.

Kvitova kertoi ryöstäjälle, että hänen pitää päästä nopeasti sairaalahoitoon.

- Mies kysyi, paljonko minulla on rahaa. Vastasin, että 10 000 korunaa eli noin 388 euroa. Hän sanoi ok. Annoin hänelle rahat, hän häipyi ja minä soitin ambulanssin paikalle. Sen jälkeen olin yhteydessä poliisiin, tennispelaaja sanoi.

Kvitova kärsi pahoja vammoja vasempaan käteensä.

– Kaikki vasemman käteni sormet joutuivat viilletyksi ja peukalon sekä etusormen hermot ovat vaurioituneet. Liikkuvuus ei ole tänäkään päivänä sataprosenttista, Kvitova kertoi.

Puukotuksesta syytetty 33-vuotias mies voi saada jopa 12 vuoden vankeustuomion. Mies kärsii tällä hetkellä vankeusrangaistusta toisesta rikoksesta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.