LP Viestin menestyksellä suuri yhteinen nimittäjä: ”Meillä on ollut mestaruusvuosina liigan paras passari”

© Kuva: Juha Tamminen

LP Viesti on ollut tämän vuosikymmenen menestyneimpiä suomalaisia palloiluseuroja kaikki lajit huomioiden.

Seuran urheilutoimenjohtaja ja päävalmentaja Tomi Lemminkäinen kertaa seuran menestysreseptiä Suplan lentopalloaiheisen Palloralli-podcastin tuoreessa jaksossa.

– Meillä on ollut niinä vuosina, kun olemme voittaneet mestaruuden liigan paras passari. Ennen kuin ensimmäinen mestaruus tuli, niin meillä oli hyviä joukkueita, mutta jokin jäi aina puuttumaan, Lemminkäinen kertoo.

Riikka Arminen pelasi ensin neljä kautta ja joka vuosi tuli mestaruus, taisi tulla tuplamestaruuskin joka vuosi. Sitten oli Anna Lashch yhden vuoden, ja nyt viidestä viime kaudesta neljänä on joukkueessa ollut Viktoriia Tuchashvili (kuvassa) joukkueessa ja olemme voittaneet kolme mestaruutta. Keväällä 2016, kun tuli ensimmäinen hopea, niin silloin ykköspassarimme loukkaantui, hän muistelee.

Muista pelillisistä asioista puhuttaessa Suomen liigassa pitää Lemminkäisen mukaan saada hakkuripelaamista kehitettyä suurempaan rooliin.

– Kun eurocupeissa pelataan ulkomaalaisvastustajia vastaan ja kun maajoukkue pelaa, niin mitä lähemmäs mennään Euroopan huippua, niin aika kovia hakkureita on kentällä. Meidän pitää kehittää omaa Mestaruusliigaamme samaan suuntaan, Lemminkäinen sanoo.

Ruudun lentopalloselostaja Panu Markkasen isännöimän Palloralli-podcastin toinen jakso on kuunneltavissa kokonaisuudessaan tämän linkin takaa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.