Hallimestaruuksista kilpaillaan Kuopiossa. Lappeenrannan Urheilu-Miehien Kristiina Halonen voitti naisten 300 metrin aitajuoksun uudella Suomen halliennätyksellä 40,99. Hänen seuratoverinsa Ilona Rannan 13 vuotta vanha entinen Suomen ennätys oli 41,01.

21-vuotiaan Halosen tähän asti parhaat saavutukset olivat pronssimitali viimevuotisten hallimestaruuskilpailuiden aidattomalla 400 metrillä ja neljäs sija toissakesänä Kalevan kisojen 400 metrin aitajuoksussa.

Helsingin Kisa-Veikkojen Annika Hannola paransi roimasti omaa ennätystään ja sijoittui toiseksi ajalla 42,07. Keski-Uudenmaan Yleisurheilun Eveliina Määttänen juoksi hänkin ennätyksensä 42,43 ja oli kolmas. Määttäsellä on SM-kilpailuista jo kymmenen mitalia, mutta kultainen yhä puuttuu.

Hyvän ajan 42,51 juoksi myös neljänneksi sijoittunut Vasa Iddrottssällskapin 19-vuotias Mathilda Kvist. Halosen ohella toinen yllättäjä oli vasta viime kesänä ensi kerran 400 metrin aitajuoksua kokeillut Esbo IF:n Salla Parviainen, joka voimakkaalla askelella voitti B-erän ajalla 42,70 ja sijoittui viidenneksi.

Lähde: SUL tiedote