Upeaa! Suomen naiset palkintopallille Turkin EM-kilpailuissa – ”Virheitä ei tullut”

© Kuva: Juha Tamminen
Viikkokierroksen huipennus Wolves - Pool! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Hiihtosuunnistuksen EM-kisat päättyivät Turkin Sarikamisissa Suomen naisten viestipronssiin. Suomen trio Marjut Turunen, Milka Reponen ja Salla Koskela nostivat Suomen EM-mitalisaldon kolmeen. Naisten viestin voitti Venäjä, Ruotsi otti hopeaa ja Suomi siis pronssia.

Suomen naiset onnistuivat kokonaisuutena hyvin. Joukkue oli Marjut Turusen avausosuuden jälkeen hienosti viestin toisena vain 11 sekunnin päässä Venäjästä. Milka Reponen piti kakkossijan, mutta eroa kärkeen kertyi pari minuuttia. Ankkuriosuudella Ruotsin Tove Alexandersson nousi Suomen ohi alun lyhyemmän hajonnan turvin.

– Tunsin itseni kisaviikon jäljiltä jo väsyneeksi, mutta virheitä ei tullut, kertoi Koskela maalissa suunnistusliiton tiedotteessa.

Hiihtosuunnistuksen kansainväliset arvokilpailut jatkuvat maaliskuussa Universiadeilla Venäjällä ja MM-kisoilla Ruotsissa. MM-kisat käydään Ruotsin Piitimessä 19.-24.3.

Viikkokierroksen huipennus Wolves - Pool! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!