Ursula Wikströmiltä hieno seitsemän birdien kierros

© Kuva: Getty Images
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Ursula Wikström (144, -1) kiristi tahtia perjantaina Australian Victoriassa pelattava ISPS Handa Vic Openin toisella kierroksella.

Upea seitsemän birdien kierros (69, -3) nosti vantaalaisen jatkokierroksille tässä kovatasoisessa Euroopan kiertueen ja LPGA Tourin yhteiskilpailussa. Avauskierros sujui nyt jo seitsemännentoista kautensa Euroopan Tourilla aloittaneelta Wikströmiltä 75 (+2) lyönnillä.

– Tänään tekeminen ja peli oli jo parempaa kuin eilen. Lyöminen on ollut ihan hyvää molempina päivinä. Tänään tosin pari draivia eksyi bunkkeriin sellaiseen paikkaa, josta pelaaminen eteenpäin ei onnistunut. Puttaamisen kanssa on sen sijaan ollut hieman hankalampaa. Varsinkin avauskierroksella putteri oli ihan jäissä. Tänään sain jo sitten muutaman putin sisäänkin, kertasi perjantaina 29 kertaa putteriaan käyttänyt Wikström tiedotteessa.

Väyläosumia Unskille kirjattiin perjantaina 11 ja viheriöosumia 13.

Beach Golf Clubin kahdella kentällä (Beach & Creek Course) pelattavan kilpailun erikoisuus on, että samalla kentällä kisaavat samaan aikaan myös miesten vastaavien kiertueiden pelaajat. Myös palkintorahat ovat miesten ja naisten kilpailuissa historiallisesti samansuuruiset, 1,5 miljoonaa Australian dollaria molemmissa. Suomalaisista naisten kilpailuun starttasi Wikströmin lisäksi myös Noora Komulainen (152, +7) , jonka matka katkesi kahteen kierrokseen. Miesten kilpailun ainoa suomalaisedustaja Kim Koivu jatkaa Wikströmin tapaan urakkaansa kolmannella kierroksella.

Onnistumisia pitää tulla kaksikolle myös jatkossa, sillä kisassa on poikkeuksellisesti cut myös kolmen kierroksen jälkeen. Päätöskierrokselle jatkaa molemmissa kilpailussa 35 parasta. Siihen joukkoon kahden kierroksen jälkeen sijaa 53 jakavalla Wikströmillä on matkaa kaksi lyöntiä.

Piikkipaikalta lauantain kierrokselle starttaa USA:n Kim Kaufman tuloksellaan -13. Eroa toisena olevaa Japanin Haru Norumaan on kaksi lyöntiä. Kolmantena golfaa isäntämaan Su Oh (-10).


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!