Uskomaton kuitti! Räppäri 50 Cent julkaisi oman versionsa Floyd Mayweatherin kohupäivityksestä

© Kuva: Getty Images
Viikkokierroksen huipennus Wolves - Pool! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Uutisoimme sunnuntaina Floyd Mayweatherin rehvakkaasta Instagram-videosta, jossa hän seisoi rahakasan päällä kimalteleviin kultakoruhin sommistautuneena. Nyrkkeilijätähden äveriäisyydellä rehvastelu on herättänyt tietyissä piireissä närkästystä.

Yksi vastarintaan noussut henkilö on rap-tähti 50 Cent (Curtis Jackson), joka julkaisi omalla Instagram-tilillään sanalla sanoen huvittavasti parodioivan videon Mayweatherista. 50 Centin videolla aurinkolaseihin ja kylpytakkiin pukeutunut koira kävelee nimittäin muutaman setelin päällä.

Kuvatekstiksi 50 Cent on kirjoittanut:

– Tältä todellinen mestari näyttää minulle.

Videon kommenttikenttä on täyttynyt hilpeistä kommenteista.

Katso hämmentävä video alta:

Viikkokierroksen huipennus Wolves - Pool! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!