VaLePa-tähti uudessa podcastissa: ”Hyvä että huiput käyvät näyttämässä, missä maailmalla mennään”

© Kuva: Juha Tamminen
Suomen Cupissa Turun derby! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

Lentopallon Suomen cupit ratkottiin hiljattain. Miesten tittelin vei kolmannen kerran peräkkäin VaLePa.

Joukkueen tähtipelaaja Olli Kunnari kertoi tuntojaan seuran dynastian jatkumisesta  Suplan tuoreessa lentopalloaiheisessa Palloralli-podcastissa.

– Cupin voitto tuntui tosi hyvältä verrattuna kahteen edelliseen. Olimme silloin niin hyvässä tikissä, että tuntui siltä, kun riittäisi, että menemme kentälle. En pystynyt itse vaivojen takia pelaamaan, niin jännitti kovasti, Kunnari sanoi.

– Pelimme ei ole ollut niin vakuuttavaa koko aikaa, niin oli perhosia vatsassa, kun menimme peliin. Tiesimme, että tulee kova peli. Hurrikaani oli vielä voittanut edellisen pelin meitä vastaan 3-0. Oli sellainen olo, että jouduimme taistelemaan, niin jouduimmekin.

VaLePa on mukana yhä myös CEV-cupissa, jonka puolivälierien ensimmäisessä osaottelussa se hävisi Venäjän Superliigan Kuzbass Kemerovolle. Venäläisjoukkuetta valmentaa Tuomas Sammelvuo ja sen riveissä on maajoukkueen libero Lauri Kerminen. Tylystä 0-3 -tappiosta huolimatta Kunnari oli hyvillään siitä, että oma seura pääsi tarjoilemaan kotimaiselle lentopalloväelle hienon ottelun ja tapahtuman.

– Ottelutapahtuma oli hieno, ja taas kun jouduin katselemaan penkin puolelta sitä, niin harmitti todella kovasti. Olisin halunnut olla kiusaamassa venäläisiä, mutta ei tällä kertaa, sanoo Kunnari.

– On hyvä, että näitä huippuseuroja käy Suomessa näyttämässä, missä maailmalla mennään. Toki Euroopan huippujoukkueet ovat samalla koko maailman huippuja. He ovat maailmalla ihan top-10:ssä, kun ajatellaan, että he ovat Venäjän liigan kakkosena. Siitä tietää, että ollaan lähellä maailman huippua.

Koko Panu Markkasen luotsaama Palloralli-podcast on kuunneltavissa osoitteessa Supla.fi. Uudet jaksot ilmestyvät viikoittain.

» Seuraa suomalaista huippulentopalloa! Ruudussa jopa 150 ottelua kaudessa!

Suomen Cupissa Turun derby! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!