Vailissa Coloradossa lasketussa Burton US Openin slopestylessa Enni Rukajärvi jatkaa finaaliin. Hän oli karsintojen kolmas.

– Hyvillä fiiliksillä finaaliin. Tosi fiiliksissä siitä, että ländäsin ranin, vaikken ihan saanut tehtyä suunniteltua rania. Reilit jäivät ekalla vähän leimimmäksi ja tokalla kaaduin hyndistä. Hyvillä mielin kuitenkin finaaliin. Pitäisi koittaa upgreidata rania ainakin tokan kaarijutun osalta. Itsellä ei ole tullut paljon sellaisia vedettyä, ja se toi useille lisähaasteita tähän kisaan. Muutekin tosi nopea rata täällä, että pitää olla tosi hereillä koko ajan. Huomiselle on luvattu lumisadetta ja tuulta, että saa nähdä miten käy finaalien, mutta toivottavasti päästään laskemaan, Rukajärvi kommentoi.

Naisten karsinnat voitti Uuden-Seelannin Zoi Sadowski Synnott. Huomionarvoista oli, että naisten kilpailuja pitkään dominoinut Yhdysvaltojen Jamie Anderson tippui finaalista. Rukajärvi sai ensimmäisen laskunsa puhtaasti läpi ja koitti parantaa toisella laskullaan, mutta kaatui sen.

Lähde: Lumilautaliiton tiedote