Viime viikonloppuna Mikey Garcian kehässä päihittänyt Errol Spence Jr. heitti voittonsa jälkeen Manny Pacquiaolle haasteen, johon filippiiniläslegenda vastasi myöntävästi. FOX Sportsin nyrkkeilyn sisäpiiriläinen Mike Coppinger ei usko kuitenkaan kyseiseen otteluun.

Hänen lähteidensä mukaan IBF-liiton mestari Spence Jr. kohtaa Pacquiaon sijaan Shawn Porterin. Pacquiaolle on tarjolla puolestaan Keith Thurman tai Danny Garcia.

29-vuotias Spence Jr. on voittanut uransa kaikki 25 ottelua. 21 voitoista on tullut tyrmäyksellä.

Mike Coppinger

@MikeCoppinger
SOURCES: The expectation is that Errol Spence Jr. won’t fight Manny Pacquiao next, even though they shared the ring Saturday. Nothing decided yet but far more likely we see Spence vs. Shawn Porter and Pacquiao vs. Thurman, with Danny Garcia also a possibly for Manny