EräViikingit julkisti tulevan päävalmentajansa. Joukkueen komentoonsa ottaa 2+1 -vuotisella sopimuksella vahvan seurataustan omaava Bengt Lodenius.

– Todella hieno päästä mukaan, tai voisi sanoa takaisin seuraan. EräViikingit on hakemassa muutosta, minulla on kiitollinen olo, että pääsen toteuttamaan tätä muutosta. Toisaalta on myös hienoa päästä takaisin tuttuun ympäristöön tekemään töitä tuttujen ihmisten kanssa. Täällä on paljon pelaajia, joiden kanssa pääsen jälleen tekemään töitä. Todella kovalla innolla odotan ensi kautta, tunnelmoi Lodenius seuran tiedotteessa.

– Tulemme olemaan aktiivisia. Haluamme pelata ennen kaikkea laadukkaasti sekä sellaista peliä, että meitä halutaan tulla katsomaan paikan päälle. Halutaan olla sellainen joukkue, että kannattajamme voivat olla meistä ylpeitä.

Samassa julkistettiin myös hieman uusiutunut valmennustiimi sekä seuralle erittäin merkittävä pelaajasopimus, kun Jani Kukkola on allekirjoittanut kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen EräViikinkeihin.