Loistavaa! – Suomalainen teki uransa parhaan laskun ja sijoittui neljänneksi suurpujottelun maailmancupin osakilpailussa

© Kuva: Getty Images

Para-alppihiihtäjä Santeri Kiiveri sai vihreää valoa pitkän toipumis- ja tutkimusjakson jälkeen ja teki näyttävän paluun kisarinteille Espanjan La Molinassa. Kiiveri teki uransa parhaan laskun ja sijoittui neljänneksi suurpujottelun maailmancupin osakilpailussa.

– Olen kyllä tyytyväinen tämän päivän suoritukseen huomioiden tämän kauden tilanteen. Toisella kierroksella olin jopa kärkivauhdissa, mutta sitten tapahtui tyhmä virhe lopussa, jossa tulin vähän turhan suoraan ja siinä meni sitten varma mitali.  Tämä oli silti paras sijoitukseni ikinä suurpujottelun maailmancupissa, joten olen kyllä tyytyväinen ja odotan jo tulevia kisoja, kommentoi Kiiveri alpineskiteam.fi- sivuston mukaan.

Suurpujottelun voittoon laski Ranskan Arthur Bauchet, toiseksi Sveitsin Theo Gmur ja kolmanneksi Yhdysvaltain Thomas Walsh.