Suomen Nyrkkeilyliiton puheenjohtaja Henrik Tavio ja varapuheenjohtaja Anna Laukkanen on nimitetty kansainvälisen nyrkkeilyliitto AIBA:n komissioihin.
Henrik Tavio nimitettiin AIBA:n nuorisokomission jäseneksi. Tavio toimii AIBA:n valvojana ja on Euroopan Nyrkkeilyliiton EUBC:n tuomarikomission jäsen.
Anna Laukkanen on puolestaan nimitetty AIBA:n teknisen ja sääntökomission jäseneksi. Myös Laukkanen toimii AIBA:n valvojana ja on toiminut naisvaliokunnan jäsenenä vuosina 2015 – 2018.
– Tavion ja Laukkasen nimitykset osoittavat, että suomalaista nyrkkeilyä arvostetaan kansainvälisellä tasolla. Nimitysten myötä mahdollisuutemme kansainväliseen vaikuttamiseen parantuvat merkittävästi, iloitsee Nyrkkeilyliiton toiminnanjohtaja Marko Laine.
– Nuorisokomissiossa haluan vaikuttaa erityisesti urheilijoiden kaksoisuran luomisen mahdollisuuksiin. Lajimme tulee kantaa vastuuta myös urheilu-uran jälkeisestä elämästä, kertoo Tavio ajatuksistaan.
– On ollut mielenkiintoista olla mukana AIBA:n komissiotyössä neljä vuotta. Hienoa, että tekniseen ja sääntökomissioon saadaan mukaan myös naisjäseniä, toteaa Laukkanen.
Lähde: Nyrkkeilyliiton tiedote