Seuraavaan UFC-otteluunsa valmistautuva vapaaottelija Makwan Amirkhani tiedostaa tulevan ottelunsa tärkeyden.

Tukholmassa 1.6. oteltavaan kohtaamiseen Amirkhani saa vastaansa englantilaisen Chris Fishgoldin.

– Totta kai tiedostan, että tämä on UFC-sopimuksen jatkoni kannalta tärkeä ottelu, Amirkhani kertoi maanantaina järjestetyssä tiedotustilaisuudessa.

– Minun pitäisi voittaa Fishgold leikitellen. Jos en tähän pysty, niin lopetan. Siltä ainakin tuntuu nyt, sillä uskon ja tiedän olevani paljon vahvempi ja monipuolisempi kuin Fishgold. Ainahan kaikki on mahdollista, mutta en halua muuta kuin voittaa, enkä uhraa häviämiselle yhtään ajatusta. Tulen voittamaan tämän matsin, Amirkhani pamauttaa.

Amirkhani kertoo panostaneensa ennen kaikkea nyrkkeilyyn viime aikojen harjoittelussaan.

– En ole astunut vuoteen vapaaottelusalille. Tiedän, että paini on minulla selkärangassa. Nyt olen paljon parempi nyrkkeilijänä, ihmiset tulevat yllättymään, hän vihjaa.

Makwan Amirkhani uskoo olevansa uransa parhaassa kunnossa.

– Olen elänyt askeettista urheilijan elämää, mitä en välttämättä ole aina tehnyt. Olen valmis kohtamaan kenet vaan TOP-10:stä. Tiedän, että minulla on kaikki mahdollisuudet parempaan, vyöhön ei ole pitkä matka, hän uskoo.

– Niin kauan kun olen hyvässä kunnossa, niin kaikki sujuu. Olen aikaisemmin hävinnyt huonon kunnon vuoksi. Nyt se on tästä kaverista poissa, Makwan Amirkhani lopettaa.

Makwan Amirkhanin ja Chris Fishgoldin kohtaaminen on katsottavissa Viasat Urheilu -kanavalta ja Viaplay-suoratoistopalvelusta.